Pengikut Setia

27 December 2012

our home sweet home

 alhamdulillah rezeki yang melimpah-ruah tidak pernah putus.

rumah ni laaaa paling banyak kenangan.
tempat jatuh lagi kan dikenang ye dak?

rumah yang kian uzur. tinggal rtak menjadi belah.





22 August 2012

raya 2012







tak cukup geng! Julie's family tak balik lagi..



21 March 2012

Happy Birthday To Our Beloved Mom!

Semoga panjang umur..
Sihat-sihat selalu..
Dimurahkan rezeki..dan
Dirahmati Allah..Aameen..
We love you so much Mak!!

Ade gambo yg anak2 pompuan je berdua dgn mak..
Yang 2 lelaki lagi tu kene bergambo jgk le lenkali..xde lak dlm simpanan..


17 March 2012

hmmm...




sok anak bujang ni dah nak balik hostel...
bermakna akan berakhirlah cuti sekolah kan?
dan bermakna sesi mengharungi jalan jam pun akan bermula semula...
nak buat macam mana, itulah gaya hidup di KL ni...
nak tak nak, redah je lah...


~dee~


- Posted using BlogPress from my iPhone

13 March 2012

dirgahayu ma teh

semoga sentiasa berada di dalam linkungan kasihNya...
kami sayang kamu...mmuaaahhh!








~dee~


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Jalan 2,Batu Caves,Malaysia

12 March 2012

Stokin's babies!!




muka macam koala.

bertambah meriah laaa mak nak melayan mereka makan. hehehe.


21 February 2012

help me help me help me

06 January 2012

dak kecik semangat besar


mula-mula mama dia beli satu burger tuk dia...
then mama dia potong kecil2 supaya senang nak makan la kononnya
tetiba dia kata tak nak... tanya dia kenapa?
dia nak makan burger satu...means tak perlu potong
may be gara-gara tengok kawan2 spongebob makan burger
kat restoran Krusty Crab dalam kartun Spongebob tu.... agakkan aku la...
sebab macam ada terdengar dia mention words 'krabby patty'
macam-macam karenah dak Ian nih... hu hu hu!

17 December 2011

man momo!!

member Ian Dhani


10 December 2011

alahai cucu sulong opah ni!!

 




 sempat nak kena cereamah lagi. hehehe.





welcome to new life.
seeking for 'ilm fid dunnya wal akhirah. insyaAllah.

anak mama yang nakal ni!
jangan busuk-busuk deh.

cucu sulong yang manja~~euwwww..


p/s: sian mak dah takdak kawan gaduh.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails