Pengikut Setia

22 April 2009

scr@mpit tak sihat la... kak long ngan muka spesen...

Last weekend scr@mpit & famili singgah sat kat umah Mama Ya... tak naik pun sebab mama & abah penat. Jadi borak2 kat bawah je... lagi pun scr@mpit tak sihat. Tengoklah muka dia yang tak sihat tu...




Sejak ada scr@mpit, kak long macam terketepi je. Cian dia *biasa la kan?*... tu pasal dia selalu enterprem bila amik gambar adik tapi selalunya dia suka buat muka bila dia tahu kita amik gambar dia.. spesen je style mata dia tu... kalo tak caye tengok gambar kat bawah ni... yang 1st tu amik last weekend dan yang 2nd tu diamik masa gi Melaka last 2 weekends. Betul tak?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails