Pengikut Setia

07 December 2009

Orang CB mai turun raya kat KL

hari ini dalam sejarah..
menjadi kebiasaan pabila tibanya raya semua sanak saudara pulang ke desa terchenta..
namun sebaliknya, family dari kampung pula yg datang ke bandar..
tuk menyambut aidiladha pada tahun ini..
satu kelainan di sini ya..
tapi seyesly besh..undescribeable..
ekceli mmg le x seindah khabar di kampung..
namun, sumer dah ada mmg besh gilerrrr..
opppssss..
lupe nak gtaw kami beraya di rumah incik julie..
ye ghumah incik julie..


saje je TERpakai jubah itam same2..macam berkabung pon ade??

ini pula aksi 4 kupu-kupu.. (from left:haziq,deena,harry,ian dani)

hmmmm..nak tau tak???
kalo x mao pon still nak habaq gak!!! xkire..
rupe2 nyew..........
rupe2 nyew..........
ian dani pandai menari..!!!!(ada tepukan gemuruh di situ ye)
tidak disangka-sangka diam2 ubi berisi gitu si udak utak ni..

dak utak suke lagu BOM BOM POW by Black Eyed Peace tuh..
WOWWWWWWWW!!!!
di petang raye tuh...pecah perot dan segala lemak2 di badan melihat so you think you can dance by IAN DANI..
wawawawawa..can u ol imagine how did he look like?

okaylaaa..
dats all buat kali ni..
x sempat nak upload video udak utak..
sowi ea..


4 comments:

greenhall said...

ko mesti makin kurus kering sekarang! ishish..
xcomey xda lemak beb!

azra said...

ohhhhhhhh
beznyer
ta jmput pown
=)

Anonymous said...

x kuasa ar nk jmpt u....
huhuhu~~~~

*cimOt* said...

greenhall:hahaha..still belemak ag beb...
azra:next time lew ea...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails