Pengikut Setia

06 February 2010

ayohhh bersenam!!!!

long time no see..tetibe muncul ajak berEXERCISE!!!hahahaha..tapi bende baek kottt..mari2~~~mudah saja..kite fokus pada part tertentu sahaja ye..yang paling important skali

---
---
---
muke~~~
yolah.mana jatuhnya pandangan kalu bukan pada muka dulu an..???so, make sure muka sentiasa fresh n kiut sokmo~~~


firstly, kembongkan kedua2 belah pipi seperti belon, muncung kasi habis kalo stakat penyangkut baju pon lepas..hahaha..pastu, make sure gakz tiada sedas angin pon yg lepas sama ada dr atas ataupon 'bawah' ye..


then, try kemot2 dan kemik2 agar mudah lentur dan lebih anjal kulit muka..so, takde le terkezut sangat kulit tu bile pergi negara sejuk or panas or suam2 kuku gitu..fleksibel jer walau dimana berada..yeahhhh..


da next step memerlukan pasangan masing2..buat la mcm mne pon ghayenyer..
jazz, tango,huhuhaha,poco2,etc..layan saja la..


last but not least, ikut cara haziQ plak..angkat tangan sebelah kiri sehingga menampakkan ketiak anda ye..agar segala bau2an yg beracun terbebas seketika..hahaha..

6 comments:

greenhall said...

hohohoho

sejak bila ko blajo sains sukan lak ni? haha..
aku dah try praktik senama yg ko ajor ni.. blh tahan gak beb. xgadoh nak kunyah chewing gum lg. haha..

erk, kaki tbujur ats tilam tu part of senaman gak ke? haha.. tu aku dah biasa praktik. hehe

hows life? bz ko.. duk siap barang kawen ke? haha..

naz said...

hahaha senam ringan gila nampak? haha

*cimOt* said...

greenhall:hahaha..seyes aq mmg bz nak final nih..my team members pon bz gakz...
huishhhhh kawen?calon pon xde ag...lalalala

ko tuh yg kne kawen spatotnyerrr..or ko already married~~~~??

*cimOt* said...

naz:yolah..tuh jer den mampu wat mse nih..

ecahkhobut said...

hahahhhqa...lwak dol shima

~dee~ said...

ni sure gara2 layan tension during exam week kui kui kui

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails