Pengikut Setia

05 October 2010

HAPPY BIRTHDAY KAK LONG DEENA!

Kejap jerr dia dah besar... comey lotey... dari bulat gebu now dah kurus keding... dari panggilan nama Kentang sampai laa ke nama Kak Long... 7 tahun maaa! Skit lagi dah nak jadi anak dara dah...

ayuuu jer... siap ngan sling bag lagi... bukan senang nak dapat snap gambar kak long ni dengan wajah ayu gitu... tiap kali nak amik gambar dia jer, macam2 memek muka dia buat... kalo tak caya tengok la gambar2 seterusnya... hehehe! anyway, moga jadi anak yang solehah dan juga kak long yang baik untuk adik Ian Danni... dengan kata abah & mama dan belajar rajin-rajin okey? *cam bagus je nak nasihat anak orang kan?*




p/s Sowi laa... semalam terlupa, hari ni baru teringat... tu pun sib baik maa teh ada tag kat FB... hahaha!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails