Pengikut Setia

20 October 2010

KUCEN FEBERET

rupa terbaru kokobu setelah 2 bulan 'hilang'

walaupun tak nampak cam kucen jantan... sekali sekala terserlah gak kejantanannya!

'ayu' jer si labu ni kan?

cikaboo dengan muka stim dia...

bukan senang nak dapat dukung cikaboo

tak rupa cam mak kucen pun kan... maintainnn!

siapa sangka dia dah beranak berkali-kali... mengancammm!

jenuh cari gambar sicomot terbaru... x de plaks, sian dia... anyway, gambar ni the latest dalam simpanan *taken in may10*

Family reunited... stokin, kokobu, labu, cikaboo & comot. Ni la suasana yang dihadap oleh emak setiap pagi, menunggu masa untuk makan... Mak kata, "satu hari je makan deme ni dekat sepot beras nasi... dekat sama banyak ngan makan seisi rumah" Hehehe!

2 comments:

Julie Suhana said...

gumoknye kokobu...x sabo nak balik..rindu..

MamaErra said...

jom... kalo nak ikut, masa cuti deepavali nanti... roger awal2 sebelum aku zasss!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails