Pengikut Setia

06 January 2012

dak kecik semangat besar


mula-mula mama dia beli satu burger tuk dia...
then mama dia potong kecil2 supaya senang nak makan la kononnya
tetiba dia kata tak nak... tanya dia kenapa?
dia nak makan burger satu...means tak perlu potong
may be gara-gara tengok kawan2 spongebob makan burger
kat restoran Krusty Crab dalam kartun Spongebob tu.... agakkan aku la...
sebab macam ada terdengar dia mention words 'krabby patty'
macam-macam karenah dak Ian nih... hu hu hu!

3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hewhew..pengaruh spongebob

cimOt said...

klakar giler bila teringat balik..siyes klakar..

MamaErra said...

memang klaka...masih teringat-ingat memek muka dia masa dia x nak makan burger yg dah berpotong tu smbil menyebut krabby patty dlm slanga pelat dia tuh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails